La meva experiència

[CAT]

Fa vuit anyets que se’m va presentar això que s’anomena  Yoga. Sempre he pensat que les coses no passen perquè sí. De fet, la vida ja m’ho ha demostrat diverses vegades. Un dia de sobte et preguntes: ostres, això perquè m’ha de passar a mi? I uns anys després t’adones del perquè. Abraça cada moment, abraça cada instant. Encara que sembli que sigui el pitjor que et pugui passar. Abraça-ho.

Abans del Yoga, però, vaig estudiar art dramàtic. En aquell moment venia d’una temporada personal força moguda i trista. Trista, perquè vaig viure moments on la soledat, les pors i les inseguretats, van inundar els meus dies i amb divuit anyets, és trist. Tot això va comportar, en l’àmbit físic i mental una degradació important: el meu cos era rígid i pesat, estava desanimada… I en aquell moment veia la vida com un pou negre que no tenia sortida.

I va ser aleshores que una paraula va canviar la perspectiva de les coses (tot i que encara en aquell moment no ho sabia). Estudiant art dramàtic, necessitava tenir el cos preparat i entrenat i una amiga de la família em va aconsellar que provés el Yoga que m’aniria molt bé. Però no haguera imaginat mai els resultats que n’obtindria.

Així que em vaig apuntar a Yoga, juntament amb el meu pare (el que fan els pares pels fills!). Va ser allà on vaig començar a ser conscient de com estava el meu cos, de com estava jo. El professor em va comentar que portant una pràctica constant, el cos s’aniria flexibilitzant, s’aniria obrint. Això si, amb molta paciència.

Vaig començar practicant un dia a la setmana, després dos cops, fins que el Yoga es va convertir en una part fonamental de la meva vida. No només físicament, sinó en tots els nivells humanament possibles. I és que el Yoga no són només asanas (postures), sinó que és tota una filosofia de vida.

És un camí de comprensió, respecte i amor cap a un mateix i cap a tot el que ens envolta. Et convido a abraçar cada moment, a gaudir de cada instant, a  estimar-te i respectar-te per sobre de tot. Perquè tot anirà bé.

Estima’t, estima i deixa que t’estimin.

Om Shanti 

[ESP]

Mi experiencia

Hace ocho añitos que se me presentó eso que se llama Yoga. Siempre he pensado que las cosas no pasan porque sí. De hecho, la vida ya me ha demostrado varias veces. Un día de repente te preguntas: ¿esto porque me tiene que pasar a mí? Y unos años después te das cuenta del por qué. Abraza cada momento, abraza cada instante. Abrázalo aunque parezca que sea lo peor que te pueda pasar. Abrázalo.

Antes del Yoga, pero, estudié arte dramático. En ese momento venía de una temporada personal bastante movida y triste. Triste, porque viví momentos donde la soledad, los miedos y las inseguridades, inundaron mis días y con dieciocho añitos, es triste. Todo ello conllevó, a nivel físico y mental una degradación importante: mi cuerpo era rígido y pesado, estaba desanimada… Y en ese momento veía la vida como un pozo negro que no tenía salida.

Y fue entonces que una palabra cambió la perspectiva de las cosas (aunque todavía en ese momento no lo sabía). Estudiando arte dramático, necesitaba tener el cuerpo preparado y entrenado y una amig me aconsejó que probara el Yoga que me iría muy bien. Pero no hubiera imaginado los resultados que obtendría.

Así que me apunté a Yoga, junto con mi padre (! lo que hacen los padres por los hijos!). Fue allí donde empecé a ser consciente de cómo estaba mi cuerpo, de cómo estaba yo. El profesor me comentó que, llevando una práctica constante, el cuerpo se iría flexibilizando, se iría abriendo. Eso sí, con mucha paciencia.

Empecé practicando un día a la semana, después dos días, hasta que el Yoga se convirtió en una parte fundamental de mi vida. No solo físicamente, sino en todos los niveles humanamente posibles. Y es que el Yoga no son solo asanas (posturas), sino que es toda una filosofía de vida.

Es un camino de comprensión, respeto y amor hacia uno mismo y hacia todo lo que nos rodea. Te invito a abrazar cada momento, a disfrutar de cada instante, a amarte y respetarte por encima de todo. Para que todo irá bien.

Ámate, ama y deja que te quieran.

Om Shanti

IMG_0419.JPG

 


[ENG]

My Experience 

Eight years ago, I had the blessing to get to meet Yoga. I have always thought that everything is meant to be. In fact, life has shown me several times already. One day suddenly you wonder: why this happened to me? And a few years later you realize why. Embrace every moment, embrace every instant, although it seems to be the worst. Embrace it.

Before Yoga, I studied drama. At that time I came from a hard personal moment. It was sad because I experienced moments where loneliness, fears and insecurities flooded my days and at eighteen years old, it was so difficult. All this led me to a physical and mental degradation, where my body was stiff and heavy… I saw life as a deep dark well with no exit. And it was then that a word changed the perspective of things (even though at that time I did not know). As a drama student I needed my body prepared and trained so a family friend told me to try Yoga, that it would be good for me. But I could have never imagined the results I would get.

So I joined Yoga, along with my father (what parents do for their children!). It was there where I began to be aware of how my body was like, how I was like. The teacher told me that by taking a consistent practice, my body would become more flexible, that it would open. But of course, with lots of patience. I started practicing one day a week, then twice, until yoga became a fundamental part of my life. Not only physically, but in every level humanly possible. And not just yoga asanas, but it is a whole philosophy of life. It is a path of understanding, respect and love towards ourselves and towards all that surrounds us.

I invite you to embrace every moment and enjoy every moment, to love you and respect you above all else, because everything will be fine. And you deserve it.

Love yourself, love and let yourself be loved.

Om Shanti

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s